Haber

“Dualarımız sel olup deprem ateşini söndürecek”

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Miraç Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Miraç Kandili münasebetiyle yayınladığı bildiride, yüzyılın felaketiyle karşı karşıya olduğumuz bu günlerde, sarsıntı felaketinden etkilenen vatandaşlarımızla tüm gönüllerin ve ellerin bir arada olduğunu belirtti.

10 ilimizi etkisi altına alan depremde Türkiye’nin tek yürek olarak kutsal bir dayanışma içinde olduğunu belirten Önder Büyükakın, mesajını şu şekilde sürdürdü: “Bu gece Miraç Kandili’nin ışığını fırsat bilerek şehitlerimize rahmet dileyelim. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza şifa, yaralılarımıza şifa, ailelerimize sabırlar dualarımızda dökülen yaşlar sel baskınlarını söndürmeye vesile, sarsıntılarla yanan yüreklerin yeniden yeşermesine vesile olsun. “Müminler ancak kardeştirler” âyetindeki yüce öğüdü dikkate alarak birlik ve beraberlik, kardeşlik ve yardımlaşma, saygı ve sevgi duygularımızı güçlendirelim.

Eşi benzeri görülmemiş bir devlet-millet dayanışmasıyla birçok afeti geride bırakmış bir ülke olarak inşallah deprem felaketinin yarattığı tahribatı da atlatacağız. Miraç kandilimiz mübarek olsun.”

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu